pondělí 11. června 2007

A je to venku!

"B s půlkou tečky" má bratříčka (nebo možná sestřičku:). Jmenuje se "C s půlkou tečky" a s Béčkem (jak svého prvorozence familiárně nazývám) tvoří dokonalý pár. Musím říct, že Céčkův příchod na svět byl opravdu těžký. Půlka tečky se ne a ne dostat ven, dala hodně námahy, slz a potu. Rodit se začala už v lednu, ale všechno to finišovalo minulé pondělí.
Na příchod nových radostí nás ale čekalo více (o to silněji jsme my prvorodičky a prvorodiči všechno prožívali). O to větší pak bylo zklamání, když se někteří dozvěděli, že to byl teprve planý poplach (nevím, proč se s tím dělají takové cavyky). Ovšem, jak své soukmenovce neustále přesvědčuji, není kam spěchat (se mi to povídá, když už mám klid). Oni ti parchanti aspoň pořádně uzrajou, a pak to půjde ven jedna báseň!

P.S.: Mimochodem dalšího bobka do rodiny plánuju zase až za dva roky... Ale na něm se začne pracovat teprve v říjnu:). A věřte nevěřte, mám už vymyšlené jméno! (ano, bude začínat na "M")...

P.S 2.: Matynko (tato moc šikovná slečna má termín v lednu, ono se totiž ukázalo, že to byly dvojčata, takže doma má už půl roku Baka, teď v pondělí si se mnou střihla další akci, ze které vzešla pěkně těžká holčička La, a v lednu má termín ještě na Ř, na takové nedochůdče blbé.), budu držet palce a jdu Ti pak za kmotru, ju?! MTR

4 komentáře:

soosha řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
soosha řekl(a)...

...mno ještě jednou gratuluju:)to by si zasloužilo aspoň panáka;)

...a v lednu budeme držet pěsti dva...minimálně;)

(nel) řekl(a)...

Děkuji za oficialni gratulace (teď teprve je to černé na interaktivním bílém:). Panáka dáme,ale dopřávám si pouze jednoho za měsíc, tak budem muset vychytat v práci nějaký příhodný termín:))

matynka řekl(a)...

jé, nelinko, to tu nemusíš křičet do světa:) stačí, že to křičím kousek vedle já, a kousek vedle nika.. a kousek vedle.. a kousek vedle.. kuba třeba;)